Slide background
Slide background
Slide background

Wij beschikken over diverse systemen in ons assortiment, zoals: Coatings, gietvloeren en troffelvloeren.

Deze zijn weer op te splitsen in de categorieën:

  • chemicaliën bestendig
  • vloeistofdicht
  • flexibel
  • antislip
  • snelhardend
  • slijtvast

Tevens corrigeren wij schotlagen op balkons of galerijen. Coatings hebben diverse toepassingen zoals op balkons en gallerijen om het beton te beschermen tegen indringen van vocht maar tevens om het geheel te vervraaien. Wij kunnen coatings in elke RAL kleur leveren. Ook zijn er diverse inblaassystemen te realiseren zodat er een gemelleerd uiterlijk onstaat.

Coatings kunnen ook toegepast worden in garages, showrooms, natte of steriele ruimten, parkeergarages, keldergangen en magazijn of fabrieksvloeren.

Kleurecht
Kleur bepaalt de esthetische uitstraling van een vloer en daarmee de sfeer van de ruimte. Daarom is het belangrijk dat een finishlaag zo lang mogelijk zijn oorspronkelijke kleur behoudt. Niet ieder product kan daarom overal worden toegepast.

Op plaatsen met veel daglichttoetreding is het verstandig om te kiezen voor producten met een goede UV-bestendigheid.

Slijtvast
Hoe sterker de coating, hoe langer de levensduur. Voor iedere situatie is er een slijtvaste oplossing.

Goed reinigbaar en stroef
Stroefheid, onder meer op trappen of garagevloe- ren, is een belangrijk aspect bij de keuze van een vloer, want ze draagt essentieel bij aan de veilig- heid van de woon- en leefomgeving. Daarnaast is regelmatig reinigen van de vloer van belang om te voorkomen dat de stroefheid van de vloer afneemt. Een stroeve vloer is echter lastiger te reinigen dan een gladde. Stroefheid en de mate van reinigbaarheid dienen daarom op elkaar te worden afgestemd.

Vloeistofdicht
Voor de bescherming van een vloer, bijvoorbeeld van een keuken, is de vloeistofdichtheid van de gebruikte coating van essentieel belang. Ze moet immers voorkomen dat water in de constructie dringt en schade veroorzaakt.
Maar ook in een garage, waar soms chemische vloeistoffen worden gelekt, is het belangrijk om te voorkomen dat de bodem verontreinigd raakt. De finishlaag moet in een dusdanige dikte worden aangebracht, dat slijtage en lichte beschadigingen niet direct tot lekkage leiden.

Afschot
Op balkons, galerijen, parkeerdekken, of op- en afritten moet regenwater snel kunnen worden afgevoerd om plasvorming te voorkomen. Plasvorming leidt tot onveilige situaties als gladheid en veroorzaakt ophoping van vuil.

Sneldrogend
Op vloeren die weer snel in gebruik genomen moeten worden, zoals galerijvloeren en trappen- huizen is het van belang dat het coatingsysteem snel droogt.

Onze werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd naar ARBO gestelde eisen en verplichtingen en zo uitgevoerd met zo min mogelijk overlast naar de opdrachtgever.